fbpx

Stagemanagers gezocht!

Join the team: voor Festival De Oversteek 2020 op 5 en 6 september zoeken we enthousiaste stagemanagers. Als stagemanager heb je één van de vele groene en sfeervolle festivallocaties onder je hoede en zorg je ervoor dat alles hier soepeltjes verloopt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor publiek en artiesten, en zorgt ervoor dat alle optredens op tijd beginnen. Houd je van festivals en steek je graag je handen uit de mouwen? Meld je aan door een mailtje te sturen naar José Mak: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Continue Reading

Geen Festival De Oversteek 2020 op 5 en 6 september

Vanwege de onzekerheid over de regelgeving rondom het coronavirus hebben we besloten de organisatie van onze aankomende festivaleditie op 5 en 6 september te staken. We onderzoeken de mogelijkheid om in het najaar alsnog een festivaleditie te organiseren. Mochten we hier meer over weten, dan laten we dit direct op onze website weten.

Continue Reading

Dit was #FOS19 editie Oost

Struinen langs de Waal, door bosjes en langs dukdalven, guerillakunst van LAB Derde Wal aan de kant van de dijk, absurdisme non-stop met Gummbah & nog veel meer: dit was Festival De Oversteek 2019 - editie Oost. Graag tot #FOS20! 

Continue Reading