fbpx

Stagemanagers gezocht!

Join the team: voor Festival De Oversteek 2020 op 5 en 6 september zoeken we enthousiaste stagemanagers. Als stagemanager heb je één van de vele groene en sfeervolle festivallocaties onder je hoede en zorg je ervoor dat alles hier soepeltjes verloopt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor publiek en artiesten, en zorgt ervoor dat alle optredens op tijd beginnen. Houd je van festivals en steek je graag je handen uit de mouwen? Meld je aan door een mailtje te sturen naar José Mak: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Festival De Oversteek 2020
Alhoewel niets zeker is in deze tijden... Festival de Oversteek zet vooralsnog de organisatie voort en heeft alle vertrouwen dat na 1 september er weer ruimte voor de kunsten ontstaat. Allereerst om weer te treffen; te proosten en toosten op het leven! En dat op een twintigtal sfeervolle locaties, waaronder nieuwe plekken zoals De Kazemat aan de spiegelzaal, De Sprok en het Kasje van Doornik.

Festival De Oversteek 2020 trapt op zaterdagavond 5 september bij RV de Waal i.s.m. Koken aan de Waal af met een avondvullend (muziek)theater-diner programma. Op zondag 6 september is er van 12.00 tot 18.00 uur non-stop muziek, theater, dans en (natuur)activiteiten.

Een tiental jonge dans- en theatermakers van Atelier TAW presenteert in robuuste ooibosjes, boomgaarden en aan Waalstrandjes korte, pakkende voorstellingen. Ook het beeldende kunst programma Expeditie Noord krijgt een vervolg. Vijf beeldend kunstenaars laat zich inspireren door de Lentse luchten en reflecteren hun zieleroerselen met installaties en performances. Voor de rest, overal en nergens loslopende acts, bandjes en... gezelligheid!

Dit ga je doen
Als stagemanager:
  • Ontvang je de optredende artiesten en gezelschappen op locatie;
  • Zorg je ervoor dat alle optredens op tijd beginnen en eindigen;
  • Los je ter plekke productionele uitdagingen op en voorziet zo goed mogelijk in de wensen van artiesten en publiek;
  • Ben je het eerste aanspreekpunt van publiek en maak je bezoekers wegwijs door het programma;
  • Controleer je kaartjes;
  • Ben je contactpersoon voor de eigenaar van de locatie en de rest van de festivalorganisatie;
  • Verkoop je kaartjes en informeer je publiek bij de centrale festivallocaties.

Als stagemanager werk je altijd in een duo. Dat is wel zo handig, maar ook gezellig! Je kunt jezelf individueel, maar ook als duo aanmelden.

Satgemanagers…
Zetten zich in voor de goede zaak en hebben de leukste baan ter wereld. Bovendien doen ze nuttige werkervaring op. Ze ontmoeten veel nieuwe artiesten en andere professionals uit de podiumkunsten. Dat is leuk maar ook handig als je verder wilt komen in de wereld van festivals, theater en podiumkunsten.

Dank!
Stagemanagers kunnen gratis naar één van de festivaldagen waarop ze zelf niet werken. Ook zijn alle locatiemanagers welkom bij de gezamenlijke maaltijd en borrel aan het einde van iedere festivaldag. Hier kom je bij van alle indrukken van afgelopen festivaldag. Ook kan het zomaar gebeuren dat je een vorkje meeprikt met je favoriete artiest.

Meld je aan
Meld je aan als stagemanager door een mailtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vermeld hierbij je naam leeftijd en contactgegevens, en geef aan op welke data je beschikbaar bent: 5 en/of 6 september. José neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Tot ziens tijdens #FOS20!