fbpx

Cowboy, dat zou hij worden als hij later groot was. Inmiddels, bijna een kwart eeuw later, is die droom nog steeds aanwezig bij John Buijsman.

In Cosmic Cowboy word je meegenomen in de rijke fantasie van een achtjarige die zijn eigen werkelijkheid bij elkaar verzint. John Buijsman verteld over het bewogen cowboy leven dat hij geleefd had kúnnen hebben, vol met bloedstollende avonturen, een allesomvattende liefde en tot slot zijn magistrale dood als poor, lonesome cowboy.

In deze eenmansvoorstelling over de eeuwige kringloop van het leven laat de kijker zich meevoeren in een wonderlijke vertelling vol met outlaws, premiejagers, minnaressen, pratende dieren en sjamanen.

Acteur, muzikant en theatermaker John Buijsman is bij het grote publiek vooral bekend door de series, films en musicals waarin hij speelde. Hij speelde o.a. bij Orkater, Toneelgroep Oostpool, Het Zuidelijk Toneel, het Ro Theater in Loenatik the moevie, Kruistocht in Spijkerbroek, Familieweekend, Kidnep, De Marathon. De lijst is zowat eindeloos.

En nu komt de  urban cowboy samen met Kees de Koningspoedel naar Festival de Oversteek, yeehaa!

Spel: John Buijsman
Regie: Gabby Bakker
Tekst: Peer Wittenbols


Locatie: Huize Kemperveen