fbpx

Openingsfestival (uitverkocht)

De zaterdag is vol! Er zijn nog wél zondagtickets verkrijgbaar voor de zondag

Op zaterdagavond 3 september openen we ons festival in de fonkelnieuwe Baiana Beach Bar, voorheen De Sprok. Met perfomances van Liza van Brakel, Roos Blufpand (vervangt Verloren Herinnering) en we toveren het strand om tot een dansvloer met Collignon, een live smeltkroes van Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse invloeden en Harmonic Waves Soundsystem legt de hele wereld op de platenspeler. Van dancehall, dub, afrobeat tot, sarangi & tabla.

Download hier het Blokkenschema.pdf.


Collignon

Press image with Gino COLLIGNON
Jori Collignon reisde 15 jaar lang kriskras de wereld over met voormalige bands SKIP&DIE, Nobody Beats The Drum, C-MON & Kypski. Met zijn nieuwste project COLLIGNON is een bloedhete en hitsige melding pot  van Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en Arabische stijlen met.akoestische en elektronische sounds. Live vergezeld van multi-instumentalist Gino Bombrini.

Lees meer

Harmonic Waves Soundsystem

Harmonic Waves

De Harmonic Waves Soundsystem crew heeft tunes van over de hele wereld en uit alle era’s. King Bromelia en Sistah Glittah van de Harmonic Waves soundsystem crew, laten het system thuis en nemen hun beste tunes mee om iedereen te laten dansen. Flink losgaan dus op dancehall, dub, afrobeat, sarangi & tabla, rap 'n rave en psychedelische jams. 100% dansgarantie!

Lees meer

Liza van Brakel - No Man's Sand

'No man's sand' is de solo-voorstelling van een jongleur op een verlaten strand. Met haar blote voeten in het zand, continu in beweging. Er wordt gejongleerd en gedanst. Het zand vliegend om haar oren. Deze voorstelling schetst de relatie tussen mens en natuur, tussen een jongleur en het zand. Waarin de mogelijkheden worden onderzocht van de kunst van het gooien en vangen. Op zoek naar het onvoorspelbare van onze natuur. En wat die kan bijdragen aan het jongleren.

Lees meer

Roos Blufpand

 

Roos blijft overigens altijd Roos. Goudeerlijk, vrolijk, down-to-earth en met een groot kloppend hart voor haar medemens en de wereld waarop ze leeft. Haar levensmotto is Alleen maar Liefde en dat neemt ze mee in alles wat ze als artiest doet.

Roos heeft inmiddels op talloze podia gestaan: van clubtours in Tivoli Vredenburg Utrecht tot De Melkweg Amsterdam, van Hedon Zwolle en Luxor Live Arnhem en van theaterconcerten op Festival de Parade tot De Kleine Komedie Amsterdam.

Naast haar eigen tours deelde Roos in Paradiso Amsterdam het podium met onder andere Caro Emerald en Tangarine, stond ze in het voorprogramma van De Dijk en heeft ze samen met Paul de Munnik een duet geschreven.


Lees meer

Verloren herinnering (geannuleerd)

AtelierAct_Verloren_Herinnering_-Simone_en_Freek_handen_vertellend.png
 
Een humoristische theatervoorstelling waarin de makers samen met publiek de ongevierde feesten vieren, en ongedeelde momenten delen. Door de coronapandemie is de chaos in de wereld sterk toegenomen. De voorstelling 'Verloren Herinnering' is een poging tot het opruimen en repareren van de tijd.

Lees meer

geel=kindervoorstelling | rood=theater en dans | blauw=beeldende kunst | groen=muziek en spoken word