fbpx

Roos Blufpand

 

Roos blijft overigens altijd Roos. Goudeerlijk, vrolijk, down-to-earth en met een groot kloppend hart voor haar medemens en de wereld waarop ze leeft. Haar levensmotto is Alleen maar Liefde en dat neemt ze mee in alles wat ze als artiest doet.

Roos heeft inmiddels op talloze podia gestaan: van clubtours in Tivoli Vredenburg Utrecht tot De Melkweg Amsterdam, van Hedon Zwolle en Luxor Live Arnhem en van theaterconcerten op Festival de Parade tot De Kleine Komedie Amsterdam.

Naast haar eigen tours deelde Roos in Paradiso Amsterdam het podium met onder andere Caro Emerald en Tangarine, stond ze in het voorprogramma van De Dijk en heeft ze samen met Paul de Munnik een duet geschreven.


Collignon

Press image with Gino COLLIGNON
Jori Collignon reisde 15 jaar lang kriskras de wereld over met voormalige bands SKIP&DIE, Nobody Beats The Drum, C-MON & Kypski. Met zijn nieuwste project COLLIGNON is een bloedhete en hitsige melding pot  van Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en Arabische stijlen met.akoestische en elektronische sounds. Live vergezeld van multi-instumentalist Gino Bombrini.

Continue Reading

Harmonic Waves Soundsystem

Harmonic Waves

De Harmonic Waves Soundsystem crew heeft tunes van over de hele wereld en uit alle era’s. King Bromelia en Sistah Glittah van de Harmonic Waves soundsystem crew, laten het system thuis en nemen hun beste tunes mee om iedereen te laten dansen. Flink losgaan dus op dancehall, dub, afrobeat, sarangi & tabla, rap 'n rave en psychedelische jams. 100% dansgarantie!

geel=kindervoorstelling | rood=theater en dans | blauw=beeldende kunst | groen=muziek en spoken word