2018 rocco
2018 ariah
2018 LAVALU

Lotte Giezen & Ronja White - Plek


 
Deze dynamische danstheatervoorstelling neemt je mee naar een bijzondere locatie middenin de natuur. Trek je laarzen aan of doe je schoenen uit. Verlies jezelf in schaduw en diepte, en vind jezelf opnieuw uit.
 
Lotte Giezen en Ronja White rondden allebei de bachelor Docent Dans af bij ArtEZ Arnhem. Ze maakten diverse locatievoorstellingen en dansten onder andere bij Prateur en Danstheater impro vi.
 
Ronja White is gespecialiseerd in dansimprovisatie, danstheater en moderne dans. Zij deelt haar passie met kinderen, volwassenen en ouderen. Zij vertaalt graag maatschappelijke thema’s in een abstracte, beeldende en pure danstaal.
 
Ook Lotte Giezen specialiseerde zich in improvisatie, bewegingstheater en moderne dans. In haar voorstellingen en improvisatielessen combineert zij dans en theater. Uit haar makerschap blijkt een sterke fascinatie voor bewegingstheater en absurdisme. Lotte was eerder samen met Fleur Elkink te zien op Theatraal AM Waal met de voorstelling ZOUT.
 
Choreografie: Lotte Giezen en Ronja White
Dans: Mironne Gerritsen, Lotte Giezen en Ronja White
 
10 september
Ooibosje aan de Waal, bereikbaar via het struinpad aan de Waal achter Café de Sprok (Waaldijk 9, Bemmel) of via ‘t paadje vanaf de Defensiedijk ter hoogte van het gemaal. | middenin het ooibosje
13.15, 14.15 & 15.15 uur (20 minuten)

Loading script and Flickr images