2018 irrational library
2018 alper kekec
2018 greypants

Word vrijwilliger van Festival De Oversteek!


Foto: JBO Photography

Help mee als locatiemanager van Festival De Oversteek op zondag 3 en/of 10 september tussen 11.00 en 17.30 uur. Festival De Oversteek is muziek, theater, dans, literatuur, beeldende kunst en meer op groene en sfeervolle locaties aan de Waal in Nijmegen-Noord. Op één van die locaties zorg jij er als locatiemanager voor dat alles op rolletjes verloopt.

Hoe? Nou, zo:
- Je ontvangt artiesten;
- Verkoopt en controleert kaartjes;
- Bent het contactpersoon met de eigenaar van de locatie;
- Zorgt ervoor dat optredens op tijd beginnen en eindigen;
- Begeleidt festivalbezoekers en maakt ze wegwijs.
Alle locatiemanagers werken als duo. Je kunt jezelf individueel, maar ook als duo aanmelden.

Daarom!
Vrijwilligen op Festival De Oversteek is superleuk. Je hebt veel contact met muzikanten, dansers, theatermakers en publiek. Het is ook handig als je graag nieuwe ervaring opdoet in de productie in podiumkunsten en festivals, en je professionele netwerk wilt uitbreiden.

Dank
Festival De Oversteek zou niet kunnen bestaan zonder vrijwilligers. Als bedankje zijn vrijwilligers welkom bij het afsluitende diner na iedere festivaldag. Zo klets je gezellig bij met andere vrijwilligers en medewerkers. En het kan zomaar gebeuren dat je een vorkje prikt met de mannen van De Kift of de dansers van Conny Janssen Danst.
 
Meedoen
Versterk het team van FOS! Stuur een bericht naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en vermeld daarin je naam, leeftijd en contactgegevens en geef aan wanneer je kunt. Je krijgt dan zo snel mogelijk meer informatie. Graag tot ziens tijdens #FOS17!