fbpx

Stadsnomaden

Dijkstraat 1

De Nijmeegse Stadsnomaden wonen op wielen. De woongroep bestaat uit tien personen met verschillende achtergronden. Zo vind je er een kunstenaar, een student, een filosoof, een verpleegkundige en een fulltime vrijwilliger. Alle Stadsnomaden streven een duurzame en sociale levenswijze na. Ze inspireren graag andere mensen op het gebied van kleinschalig wonen, duurzame initiatieven en circulaire economie. Ook sociale cohesie staat bij Stadsnomaden hoog op de agenda. Door verschillende evenementen te organiseren, brengen ze mensen dichter bij elkaar. Voor en na Festival De Oversteek kun je bij Stadsnomaden terecht voor yogaworkshops, filosofielezingen, filmavonden en kunstprojecten. Iedereen is welkom!

ZONDAG 1 SEPTEMBER
Reisbureau Sprick
Soundgoeroe en spacerocker Willem Sprick slingert je als Reisburo Sprick de kosmos in met buitenaardse sounds uit een zelfgebouwde, enorme synthesizer. Space is the place!
14.30, 15.30 & 16.30 uur (30 minuten)

Nona - Nokerina 1
Associatieve performance over onverbiddelijke creativiteit. Een groep performers reageert impulsief op woorden, beweging, tekeningen, klanken, verhalen en beelden.
13.30, 15.00 & 17.00 uur (20 minuten)