fbpx

Botenloods roeivereniging De Waal

Oosterhoutsedijk 48

In een historisch industrieel pand in Lent, net onder de Snelbinder, huist roeivereniging De Waal. De leden van de jonge vereniging varen op het prachtige water van de Spiegelwaal, op een steenworp afstand van het centrum van Nijmegen maar midden in de natuur. In het weekend en op zomeravonden is het hier een komen en gaan van sportievelingen die hun een-, twee-, vier- of achtpersoonsboot naar het water brengen. Naast het tijdelijke clubhuis van RV de Waal vind je hier ook de loodsen, waar inmiddels een indrukwekkende vloot is gestald. Laat je verrassen door de bijzondere dansvoorstelling op deze ongewone plek.

ZONDAG 1 SEPTEMBER
Amira
Amira al Rawi is een Delftse energiebom. Altijd bezig met dans. En met mensen. In haar werk onderzoekt en bevraagt ze vrouwelijke rolpatronen in verschillende culturen.
12.30 & 14.30 uur (20 minuten)

BrotherTill & Die Hooflig - Ons Perspektief
Een krachtige muziekperformance en multimediale smeltkroes van beats, Afrikaanse rymklets (rap) en Nederlandstalige spoken word.
13.30 & 15.30 uur (20 minuten)

Florian Slangen - I, sensitive
Een muziektheatervoorstelling over onze collectieve verslaving aan prikkels en sensatie. Hoe ziet een wereld eruit waarin mensen ieder gevoel hebben verloren om iets te ervaren?
14.00, 16.00 & 17.00 uur (20 minuten)