fbpx

STROOM

Vossenpelssestraat 16

Restaurant Stoom is gevestigd in het historische waterpompstation uit 1935 aan de Vossenpelssestraat. Je kunt er heerlijk ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Stroom serveert veel lekkers uit eigen buurt. Zo zijn er bieren van Brouwerij Brouwtoren, is veel vlees afkomstig van bioslager De Groene Weg en komt de zalm uit de zalmrokerij op Landgoed Doornik. Stroomis niet alleen lekker eten en drinken, maar ook genieten van prachtige natuur. Direct achter Stroom ligt het Sprokkelbos. Kinderen kunnen zich hier uitleven op de vele natuurspeeltoestellen. Natuurgebied de Bemmelerwaard en Park Lingezegen liggen op een paar minuten loopafstand.

Centrale festivallocatie editie Oost.

ZONDAG 8 SEPTEMBER
Jonah Falke
binnen
Jonah Falke (1991) publiceerde twee romans: Bontebrug (2016) en De mooiste vrouw van de wereld (2019). Hij is vaste columnist bij de Gelderlander en op het Lebowski Blog.
13.00 & 14.00 uur (20 minuten)

NEMSIS
binnen
Energieke muziek met rauwe gitaren, heldere vocalen en gekke geluidjes waarvan je niet weet waar ze vandaan komen. Naar eigen zeggen: modern-oriental grungepop.
15.30-16.15 uur

Broken Toaster Records
buiten
Rechtstreeks uit een andere dimensie landen de wezens van PLANET MEHN'RA op het Nijmeegse strand. Waag een dansje op Spruce Bringsteen en Lyman Alpha Blob.
doorlopend tussen 13.00-17.00 uur